Excl​usieve babykleding Sneakers​: Niet alleen mode, maar ook een investering Damesschoenen
  Korting op kleding

  Over ons

  Merkkledingvinden.nl is niet zomaar een website, deze is zorgvuldig in elkaar gezet door een team van gemotiveerde modeliefhebbers. Samen hebben we onze frustraties over online modeshoppen in kaart gebracht en herleid tot een sterke internetsite die hier een oplossing op biedt. Heb jij ook een frustratie over het shoppen op internet? Laat het ons dan weten, wellicht dat merkkledingvinden.nl ook jou probleem kan verhelpen!

  Onze waarde

  De waarde die nagestreeft wordt is gemakkelijk te benoemen. Merkkledingvinden.nl moet jou als online shopper de best mogelijke online shop ervaring geven. Dit doen we door de zoekmachine zo in te richten dat je altijd je kledingstukken zult vinden! Ben je niet tevreden of mis je een functie, laat het dan weten! Op die manier kunnen we ons nog verder ontwikkelen en je nog beter bijstaan tijdens het shoppen!

  Ons team

  Het team van Merkkledingvinden.nl bestaat uit een groep enthousiaste jongeren die allen een passie voor mode hebben. De meesten kennen elkaar van hun opleiding. Allen waren gemotiveerd om een probleem uit de wereld te helpen, namelijk de zoektocht naar merkkleding. Deze bestaat vaak uit eindeloos zoeken en het scrollen langs duizenden artikelen. Dat waren we beu en zo ontstond een team van enthousiaste medewerkers die de online shopping gingen veranderen.

  Onze belofte

  We beloven dat je online zoektocht aanzienlijk zal verbeteren met Merkkledingvinden.nl. Vanaf nu zet je je zinnen op een item en vindt je deze direct via Merkkledingvinden.nl. Loop er altijd modieus bij en doe dat met het grootste gemak. Kleding shoppen op internet wordt weer leuk en dat zul je uitstralen! Daarbij houden we je op de hoogte van de laatste nieuwe modetrends! We zien je graag terug op Merkkledingvinden.nl!