Female fashion must haves 2015 Damesschoenen Mijn top 5 outfit​ essentials
  Korting op kleding

  Vrouwen

  Mode is een belangrijk aspect voor dames. Het is een populair gespreksonderwerp dat veel besproken wordt met andere vrouwen. Het is dan ook een belangrijk deel van de persoonlijkheid. Zo zegt de dameskleding veel over het innerlijk van de vrouw, gewaagdere outfits zijn vaak een indicatie van een gedurfder karakter bijvoorbeeld. Iedereen heeft voor zichzelf een beeld over hoe deze zich aan de wereld wil presenteren, dameskleding is een gemakkelijke middel om hiervoor te gebruiken.

  Wat is jouw mode identiteit?

  Welke outfit bij je past is helemaal aan jou om te bepalen, je kunt echter ook kijken naar de look voor anderen om te bepalen of het bij je past.  Ieder seizoen opnieuw worden er nieuwe trends en stijlen ontwikkeld. Zo kun je iedere keer weer opnieuw bepalen of het past bij de identiteit die je jezelf wilt geven. Een goede mode identiteit straalt uit wie je bent, zo kunnen bijvoorbeeld: lief, stoer, sexy of verlegen worden doorgevoerd in de mode identiteit. Ga bij het kopen van een nieuwe outfit voor jezelf na wat het uit dient te stralen. Selecteer hier vervolgens items op!

  Dameskleding voor iedere gelegenheid

  Verschillende situaties vragen om verschillende uitstralingen, zo wil je bij het uitgaan wellicht sexy uitstralen, waar je bij een sollicitatie professionaliteit wilt uitstralen. Iedere gelegenheid vraagt dus om een andere look en daarmee om andere dameskleding.
  Welke dameskleding voor jou werkt is afhankelijk van je voorkeur, situatie en omgeving. Er zijn maar weinig vrouwen die zich comfortabel voelen om als enige op hakken rond te lopen bijvoorbeeld. Ook vollere vrouwen kunnen mooie grote maten kleding online kopen, bijvoorbeeld bij Mode XXL. 

  Artikelen

  Dit zijn ​de merken die je het meest tegenkomt in de sportscho

  Waar jongens vaak bij hun vertrouwde Gymshark, Under Armour, Nike en Adidas blijven, kiezen meiden toch uit een breder scala aan sportmerken, vooral voor in de sportschool. Ben jij opzoek naar een nieuw sportmerk in je kast of ben je opzoek naar inspiratie? Dan nemen wij je mee door de meest voorkomende merken in de gym.

  Lees meer...

  De fasion musthaves voor jouw kantoorbaan

  We kennen de vraag allemaal: ‘Wat zal ik vandaag aan doen?’. We stellen de vraag iedere dag aan onszelf en kunnen hier soms ook lang over nadenken. Daarom hebben wij voor jou de musthaves op een rijtje gezet voor een dagje op kantoor. Zo heb je altijd wel iets leuks in je kast hangen.

  Daarnaast is Pinter

  Lees meer...

  Festival seizoen komt eraan! - What to wear?

  Het festival seizoen staat weer voor de deur, en daarmee begint ook de jaarlijkse zoektocht naar de perfecte outfit. Van subtiel tot extravaganza, tijdens festivals mag het allemaal net een tandje meer zijn. Welke outfit je kiest hangt natuurlijk af van het type festival dat je bezoekt en het voorspelde weer, maar met de huidige trends zit je

  Lees meer...

  De 7 ess​entials voor iedere herfst

  De fashiontrends veranderen ieder jaar en seizoen per seizoen. Toch zijn er een aantal standaard essentials die jaarlijks terug blijven komen en echt een must zijn in jouw kledingkast.

  Trench coats

  Een trench coat kan eigenlijk niet ontbreken in jou kast. Of het nou een teddy variant is

  Lees meer...

  Mijn top 5 outfit​ essentials

  Iedereen heeft wel zijn of haar eigen essentials als het gaat om fashion. Bij vele zal dit ook aardig overeen komen. In dit artikel leg ik mijn 5 essentials uit op het gebied van fashion die onmisbaar zijn in mijn kledingkast.

  Zonnebrillen

  Wanneer het bewolkt is en de wolken maar 1 zonne

  Lees meer...

  Dit zijn de look-a-like tassen van dit moment

  We kennen de grote merken allemaal wel. Chanel, Dior, Balenciaga, Yves Saint Laurent noem het maar op. Daar hangt natuurlijk een prijskaartje aan. Veel merken en webshops verkopen dan ook tassen die redelijk veel weg hebben van de tassen van grote merken tegen een budget prijs. We zetten de popul

  Lees meer...

  Female fashion must haves 2015

  Het is misschien wel de belangrijkste trend op dit moment, de minimalistische sneakers. Neem afstand van alle patronnen, sticksels en andere tierelantijntjes. De witte sneakers zijn helemaal hot. Ze zijn te combineren met vele outfits, maar zijn bedoeld als contrasterend item. Dat betekend dat ze gedragen worden als enige lichte item. Draag j

  Lees meer...