De fasion musthaves voor jouw kantoorbaan Sneakers​: Niet alleen mode, maar ook een investering Vergelijken
  Korting op kleding

  Continue ontwikkeling

  Kleding bestaat al honderden jaren, maar is geen enkel jaar het zelfde. Er vindt een continue ontwikkeling plaats waarin steeds nieuwe looks geïntroduceerd worden. Deze looks zorgen ervoor dat je steeds opnieuw versassend voor de dag komt en je uiterlijk op de juiste manier benadrukt. Dit zorgt ervoor dat kleding van twee jaar geleden als 'oud', of  'uit de mode' ervaren kan worden. Velen willen daar niet mee geassocieerd worden. Voor hen is er een belangrijke boodschap.

  Basics blijven!

  Ondanks dat mode sterk kan veranderen, is het niet nodig om ieder jaar de gehele kledingkast leeg te ruimen en opnieuw vol te shoppen. Basics zullen namelijk altijd blijven. Simpele shirts, en polo's dienen als basis of aanvulling van de outfit, waardoor ze niet uit de mode raken. Het is dus aan te raden om om voldoende basics aan te schaffen bijvoorbeeld met ronde hals, v hals polo's in de kleuren zwart, wit en grijs.

  Fashion trends altijd onwennig

  Mode veranderd dus continue, ondanks dat basics zullen blijven. De grootste verandering zit hem in de fashion trends. Deze zijn altijd een beetje onwennig en vreemd. Je kent het vast wel, je loopt door de stad en ziet iemand lopen met een apart kledingstuk aan. Vaak is het eerste wat je denkt: 'dat ziet er lelijk uit' maar betrap je jezelf erop dat je het een periode later ook mooi vindt of zelfs draagt. Het is daarom altijd wijs om jezelf open te stellen voor nieuwe kleding, probeer het mooie ervan te zien en laat jezelf er even aan wennen. Zo kun je de massa voorblijven.