Dit zijn ​de merken die je het meest tegenkomt in de sportscho Sneakers​: Niet alleen mode, maar ook een investering De leukste schoenen voor naar je werk op een rijtje gezet
  Korting op kleding

  Schoenen

  Het is een item dat altijd aanwezig is in de outfit, de schoenen. Ze hebben een totaal ander uiterlijk dan ieder ander kleding stuk en zijn daarmee een belangrijke eyecatcher in de outfit. Je kunt er veel kanten mee op, van een simpele sneaker tot een lange laars en van een teenslipper tot een pump met hoge hak. Ongeacht de schoenen die je draagt, ze zijn een belangrijk onderdeel van de outfit, omdat ze altijd opvallen.

  Weerspiegeling van je persoonlijkheid

  Dit is een theorie die veel wordt toegepast door modespecialisten en designers. Zei stellen dat de schoenen iets zeggen over de persoonlijkheid van de persoon. Iemand die wat gedurfder is heeft wat opvallendere schoenen aan, actieve personen hebben sportieve schoenen aan et cetera. Ook wordt beweerd dat vrouwen elkaar beoordelen op basis van de hoogte van de hakken die ze dragen. Of dit van toepassing is op alle vrouwen, is discutabel.

  Maak jouw look helemaal af

  Wat wel zeker is is dat de schoenen een belangrijk onderdeel van de outfit zijn. Het is dan ook van belang dat de juiste schoenen gecombineerd worden bij de juiste outfit. Een goede richtlijn is om de kleur van de schoenen aan te sluiten bij de rest van de outfit. In ruwe lijnen passen de schoenen dan al bij de outfit. Zo is het nooit verkeerd gecombineerd bij een outfit. De schoenen maken de outfit helemaal af!

  Artikelen

  Herenschoenen

  Heren schoenen spelen een belangrijke rol in de outfit van de man. De outfit speelt op zichzelf dan weer een belangrijke rol in het voorkomen en de uitstraling van de man. Dit zijn factoren die veel vrouwen erg belangrijk vinden en zowel bewust, als onbewust beoordelen bij het ontmoeten van een man!

  Schoenen, de basis voor je look

  Lees meer...

  Damesschoenen

  Vrouwen staan er altijd al bekend om, om een grote hoeveelheid schoenen te bezitten, maar de gedachte erachter is logisch. Verschillende seizoenen vragen om verschillende looks, verschillende looks vereisen dan weer andere schoenen. Zo gaat een zomerjurk mooi met een slippertje, waar een jeans goed gaat met een sneaker. Een cocktailjurk match

  Lees meer...