Dit zijn de look-a-like tassen van dit moment De 7 ess‚Äčentials voor iedere herfst De leukste schoenen voor naar je werk op een rijtje gezet
  Korting op kleding

  Damesschoenen

  Vrouwen staan er altijd al bekend om, om een grote hoeveelheid schoenen te bezitten, maar de gedachte erachter is logisch. Verschillende seizoenen vragen om verschillende looks, verschillende looks vereisen dan weer andere schoenen. Zo gaat een zomerjurk mooi met een slippertje, waar een jeans goed gaat met een sneaker. Een cocktailjurk matcht dan weer goed met pumps, zo heb je stiekem al drie paar schoenen in de kast staan.

  High heels, talloze mogelijkheden

  Het typische beeld van een damesschoen is wel de schoen met hak, omdat deze door mannen niet gedragen worden. Maar ook hierin zitten talloze mogelijkheden, hakken varieren van laarsjes tot pumps en van open tot gesloten. Ook de hoogte van de hak wisselt. Er zijn dus talloze mogelijkheden en soorten uitstralingen, zelfs als je al gekozen hebt om hakken te gaan dragen. Hoe bepaal je nu welke look bij jou past?

  Lees hier ook meer over kleding voor te sporten

  Bepaal zelf jouw look

  Dat mag je natuurlijk helemaal zelf bepalen! Kies een paar schoenen die je mooi vind en bedenk bij welke outfit ze dan passen. Probeer het, match het, koop eventueel nieuwe items om je look helemaal af te maken. Schoenen zijn een prima startpunt van je look omdat ze op zichzelf al een sterke uitstraling hebben. Het hebben van je eigen look zorgt voor zelfvertrouwen, je eigen identiteit en het aantrekken, van personen die zich met jou wil associëren.