Vergelijken Sneakers​: Niet alleen mode, maar ook een investering Mijn top 5 outfit​ essentials
  Korting op kleding

  Female fashion must haves 2015

  Het is misschien wel de belangrijkste trend op dit moment, de minimalistische sneakers. Neem afstand van alle patronnen, sticksels en andere tierelantijntjes. De witte sneakers zijn helemaal hot. Ze zijn te combineren met vele outfits, maar zijn bedoeld als contrasterend item. Dat betekend dat ze gedragen worden als enige lichte item. Draag je een zwarte outfit? Dan passen minimalist sneakers daar perfect bij. Bij het kopen van de sneakers is het belangrijk om ze zo simpel mogelijk te kopen. Voor het onderhoud dient er uiteraard regelmatig schoongemaakt te worden. De schoenen moeten perfect wit blijven.

  Sexy back blouse

  Een blouse staat bekend als een netjes item dat meestal getailleerd gedragen wordt. Het sluit daarmee goed aan op het lijf en maakt een nette indruk. De trend van dit moment is de sexyback blouse. De blouse is van de voorkant netjes, net als een gewone blouse. Maar de achterkant heeft een sexy randje.  De rug is zichtbaar of zelfs bloot. Het geeft een stijlvolle, maar sexy uitstraling. Combineer de sexy back blouse met een hoge broek en beloof ons dat je hem nooit, maar dan ook nooit in je broek zult instoppen!

  Modern mod boot

  Het is al jaren een graag geziene gast in de najaarsmode, het zwarte enkellaarsje. Toch vindt er ieder jaar weer een verandering plaats waardoor de ouderen van de nieuwere te onderscheiden zijn. De modern mod boots zijn voorzien van een licht glimmend laagje, dat zorgt dat de normale laarsjes er toch uit springen. Het is een subtiele manier om een simpel item speciaal te maken. De laarsjes zijn vaak voorzien van een lage brede hak van maximaal 2,5cm.