De fasion musthaves voor jouw kantoorbaan Vergelijken Sneakers​: Niet alleen mode, maar ook een investering
  Korting op kleding

  Herenschoenen

  Heren schoenen spelen een belangrijke rol in de outfit van de man. De outfit speelt op zichzelf dan weer een belangrijke rol in het voorkomen en de uitstraling van de man. Dit zijn factoren die veel vrouwen erg belangrijk vinden en zowel bewust, als onbewust beoordelen bij het ontmoeten van een man!

  Schoenen, de basis voor je look

  Het klinkt misschien vreemd, maar de basis van je look begint bij je schoenen. Veel mannen dragen iedere dag het zelfde paar schoenen, jammer! Het wisselen van schoenen zorgt dat je er iedere keer weer anders op staat. Natuurlijk zijn het niet alleen de schoenen, maar deze zijn wel de basis. Draag  je bijvoorbeeld bruine schoenen, kies dan een vergelijkbaar bruine riem, horloge of sieraad. Zorg voor een variërend assortiment schoenen: Bruin, zwart, wit, chique, sportief  en casual.

  Chique, casual of sportief

  Een man kan zijn uiterlijk op vele manieren benadrukken, kleren maken de man. Door het aannemen van nieuwe looks kun je steeds opnieuw een goede indruk maken. Het is raadzaam om voor jezelf te bepalen welke kenmerken zijn voor jou, ben je bijvoorbeeld stoer of lief? Het antwoord hierop vormt jou casual look en daarmee de keuze voor een bijpassend paar schoenen. Naast de casual look zijn er nog een aantal looks die iedere man in zijn kast dient te hebben, namelijk chique voor zakelijke of formele gelegenheden en sportief voor actieve activiteiten. Door te beschikken over deze drie soorten schoenen, verzeker je jezelf van het een goede basis in iedere situatie. Zeker vrouwen kunnen een goed geklede man erg waarderen.

  Zet schoenen niet op zichzelf

  Het is essentieel om een juist paar schoenen te hebben, maar enkel schoenen maken nog geen look. Combineer ze daarom met een bijpassende outfit. Zorg dat u van uw casual look vijf variaties heeft en van de overige looks drie variaties. Door dit in het achterhoofd te houden kunt u gerichter kleding kopen. In plaats van zoeken naar een horloge, gaat u nu bijvoorbeeld op zoek naar een bruin horloge met een zakelijke look. Dat verbeterd uw aankoopkeuzes en daarmee uw dagelijkse voorkomen!