Damesschoenen Mijn top 5 outfit​ essentials Bobo Choses kinderkleding
  Korting op kleding

  De fasion musthaves voor jouw kantoorbaan

  We kennen de vraag allemaal: ‘Wat zal ik vandaag aan doen?’. We stellen de vraag iedere dag aan onszelf en kunnen hier soms ook lang over nadenken. Daarom hebben wij voor jou de musthaves op een rijtje gezet voor een dagje op kantoor. Zo heb je altijd wel iets leuks in je kast hangen.

  Daarnaast is Pinterest de bron van inspiratie foto’s om een outfit te stylen en ideeën op te doen.

  Blazers

  Van oversized tot mooi getailleerde blazers en van kleurrijk tot de basic kleuren die op iedere outfit passen, ze maken iedere outfit hoe dan ook af. In de winter en koudere maanden kun je er lange mouwen onder en in de warmere maanden een t-shirt of body met korte mouwen, een blazer is letterlijk altijd geschikt. Door de verschillende pasvormen is er voor iedere gelegenheid en voor ieders stijl wel wat passends. Op een pantalon of op een jeans? Zelfs daar kun je in variëren.

  In de afgelopen 2 jaar hebben de oversized blazers een goed plekje binnen de markt weten te bemachtigen. Ondanks de verschillende stijlen, diverse fits en kleuren blijft de blazer een modestuk wat tijdloos is. Het is dus zeker niet verkeerd om te investeren in een mooie blazer of two piece met pantalon.

  Crème & beige kleuren

  In de afgelopen 2 jaar zijn zachtere kleuren als beige en crème kleuren populair geworden, vooral voor truien, pantalons, jassen en rokken. De kleur straalt wat zachts uit en is erg leuk voor de herfst en lente.

  Door de week kantoor kleding en in het weekend gezellig uit naar festivals. Lees hier: Festival seizoen komt eraan!

  Trench coats

  De trench coats zijn origineel ontworpen als wind- en regenjas. Vaak vind je deze jassen dan ook, gemaakt van een stofje om tegen regen en wind te beschermen. Door de jaren heen is het steeds meer een signature look geworden en is de jas onmisbaar bij velen in de kledingkast. Voor zowel mannen als vrouwen heb je de jas in diverse soorten, kleuren en maten. De jassen zijn perfect voor het tussenseizoen.

  Leather pants

  Erg populair laatste jaren zijn de leren broeken. Vooral leren broeken met een loose fit geven een leuke extra dimensie aan je outfit. Het kan een basic outfit net wat meer op pimpen terwijl het no steeds basic blijft. De zwarte broeken passen op iedere outfit, met elke kleur trui en ook op een blazer of onder een trench coat blijft de broek erg leuk!

  Festival seizoen komt eraan