Festival seizoen komt eraan! - What to wear? Excl​usieve babykleding Female fashion must haves 2015
  Korting op kleding

  Male fashion must haves 2015

  Kleding is een belangrijk aspect dat zich sterk ontwikkeld over de jaren. Een kledingstuk van vorig jaar kan in de toekomst helemaal uit zijn. In dit artikel noemen we een aantal items die altijd aanwezig kunnen zijn in je kast. Deze raken over het algemeen dus niet uit de mode. Deze items kun je gebruiken als basis voor je outfit!

  Goede jeans

  Een spijkerbroek je hebt er vast wel een! Maar een goede spijkerbroek, heb je die ook? Een goede spijkerbroek sluit netjes aan en is niet te wijd. Een goede jeans zit strak, maar geeft wel de ruimte om een been op te tillen. Bij het kopen van jeans is het slim om niet steeds dezelfde te kopen. Koop bijvoorbeeld één lichte, één donkere en één met modieuze slijtstukken erin!

  Riem, horloge, zonnebril

  Waar vrouwen talloze sierraden  hebben, zoals kettingen armbanden ringen en oorbellen. Zijn mannen vaak een stuk simpeler. Om er toch goed uit te zien kun je bijvoorbeeld je riem, horloge en zonnebril bij elkaar laten matchen. Als je het echt af wil maken laat je je accessoires kleuren bij je schoenen. Je zult ervan verstelt staan wat dat voor je looks doet! Heb je een opvallende riem of andere accessoire? Houdt de rest dan lekker simpel, het is raadzaam niet meer dan 1 eyecatcher te hebben!

  Getailleerde blouse

  Deze maakt een jongen een man, een getailleerde blouse zorgt ervoor dat de positieve aspecten van het lichaam van de man geaccentueerd worden en de mindere aspecten gecamoufleerd. Een goede blouse zorgt voor een mannelijke, aantrekkelijke uitstraling die erg aantrekkelijk is voor vrouwen. De blouse is bij voorkeur donker van kleur, waardoor het sneller oogt als chique.