De leukste schoenen voor naar je werk op een rijtje gezet Vergelijken Herenschoenen
  Korting op kleding

  Dit zijn ​de merken die je het meest tegenkomt in de sportscho

  Waar jongens vaak bij hun vertrouwde Gymshark, Under Armour, Nike en Adidas blijven, kiezen meiden toch uit een breder scala aan sportmerken, vooral voor in de sportschool. Ben jij opzoek naar een nieuw sportmerk in je kast of ben je opzoek naar inspiratie? Dan nemen wij je mee door de meest voorkomende merken in de gym.

  Gymshark

  Sorry not sorry maar deze klassieker kon natuurlijk niet ontbreken in het rijtje van de meest voorkomende merken in de gym. Grote kans dat je al iets van Gymshark in je kast hebt liggen. Of het nou sokken zijn, een sport BH of een short. Gymshark blijft een populair en groeiend bedrijf en dat is niet gek! Gymshark behoort tot de favorieten onder de gymrats.

  AYBL

  In de drie jaar dat ik u naar de gym ga, is AYBL uitgegroeid van prima sportmerk tot een merk wat niet meer weg te denken is in de sportschool tegenwoordig. Drie jaar geleden vond ik AYBL een beetje het goedkopere zusje van Gymshark. Tegenwoordig is dat prijsverschil er niet meer. In principe ook niet gek, alles wordt duurder en AYBL is enorm gegroeid.

  Lees hier meer over fashion stukken voor op kantoor

  Bo&Tee

  Het TikTok famous merk Bo&Tee heeft een uitgebreide collectie van stylish activewear tot heerlijke ‘Athleisure’ zoals ze het zelf noemen. Athleisure houdt in dat ze avtive loungewear hebben zoals joggingpakken, chill leggings, tracksuits en noem he maar op. Ben je opzoek naar merk wat net meer gericht is op het stijlvolle aspect van sportkleding dan is Bo&Tee zeker de website voor jou.

  AresGymClothing

  Een merk wat je waarschijnlijk vaker op TikTok en Instagram bent tegengekomen is AresgymClothing. Ze maken diverse advertenties en maken regelmatig gebruik van influencers en PR. Hierdoor is het merk redelijk gegroeid binnen Nederland en kennen de meeste meiden die in de gym te vinden zijn het wel.

  Oner Active

  Vooral populair in Engeland maar steeds vaker in Nederland te zien is het merk Onder Active. Met degelijke en kwalitatief goede sportkleding tegen een fijne prijs creëert het merk steeds meer bekendheid. De kleding is lekker basic, in veel kleuren te verkrijgen, simpele maar stylish kledingstukken met niet teveel poespas.

  Fitastic

  Binnen 3-4 jaar is het merk van Evita Logtenberg uitgegroeid van hobby tot populair sportmerk onder meiden. Fitastic komt in steeds meer winkels te hangen en heeft nu ook een mannenlijn. Met de leuke kleuren en fijne prijs verovert Fitastic steeds meer gymharten in Nederland.